Vybrať správneho dodávateľa precíznych priemyselných žeriavov, ktoré prinášajú vysokú hodnotu – ale vyžadujú značnú investíciu – nie je jednoduché. V tomto článku sme zdôraznili niekoľko dôvodov, prečo myslíme že sme ten správny výber. Veríme, že naše úspešné projekty a spokojní zákazníci sú najlepším dôkazom našich schopností.

 

Montáž kladkostroja technikom BGB

Skúsenosť

Máme viac ako 10-ročnú skúsenosť v oblasti priemyselných žeriavov a zdvíhacích zariadení. Priemyselné žeriavy dodáme na kľúč, bez nutnosti vybaviť čokoľvek z Vašej strany. Naše portfólio služieb zahŕňa kompletný návrh, výrobu, dodávku, inštaláciu, skúšky, revízie a servis zdvíhacích zariadení a priemyselných žeriavov. Vybavili sme už stovky objednávok kladkostrojov, náhradných dielov a dodali sme množstvo žeriavov a zdvíhacích zariadení pre našich Klientov.

 

Odbornosť a spoľahlivosť

Náš tím má dlhoročné skúsenosti so servisom a modernizáciou priemyselných žeriavov od rôznych výrobcov aj v náročných pracovných podmienkach. Dodali sme už žeriavy pre spoločnosti pôsobiace v rôznych odvetviach ako je kovoobrábanie, stavebnícky priemysel, potravinárstvo, atď.

 

Naša firma je držiteľom oprávnenia od Technickej inšpekcie SR pre vykonanie odborných prehliadok, skúšok, údržby a rekonštrukcie zdvíhacích zariadení. Viac o našich službách môžete čítať tu.

Partnerstvá

Žeriavy štandardne dodáme s kladkostrojmi dlhodobého nemeckého partnera SWF Krantechnik. Spoločnosť s viac ako 100-ročnou históriou vyrába kompletný rad zdvíhacích zariadení. Kladkostroje a pojazdy od SWF Krantechnik sú jedni z najlepších a najmodernejších zariadení na precízne zdvíhanie a premiestňovanie bremien. Podľa potreby vieme obstarať kladkostroje a náhradné diely aj od iných výrobcov. Ako rádiový diaľkový ovládací systém, štandardne používame systém od talianskej firmy Autec. Naše partnerstvá nám zaručujú presnú dodávku originálnych náhradných dielov a rýchlu technickú podporu.

 

Flexibilita

Individuálne želania a potreby našich Klientov berieme vážne a preto prispôsobíme každé jedno zariadenie k ich potrebám. Snažíme sa zabezpečiť najlepšiu hodnotu Vašej investície. Priemyselné žeriavy najčastejšie musia byť realizované s vysoko špecifickými vlastnosťami na jednotlivé pracovné procesy. Preto sa snažíme komunikovať s našimi Klientmi počas celého procesu rozpracovania cenovej ponuky a realizácie zákazky.

Podpora a dostupnosť

Môžete sa na nás obrátiť aj po záručnej dobe Vašich zariadení. Pozáručný servis a dodávka originálnych náhradných dielov zdvíhacích zariadení je ústrednou súčasťou našich služieb. Na Vaše žiadosti a dopyty reagujeme promptne bez zbytočného odkladu. Klientov informujeme o stave cenovej ponuky, výroby a dodávky počas celého procesu. V čase Vás upozorníme na potrebu vykonávania revízií a úradných skúšok a podľa potreby aj ich vykonáme.

 

Konzultácia s klientom BGB Solutions

 

Spokojnosť zákazníkov

O našich službách a produktoch môžu svedčiť stovky našich Klientov. Vybrali si nás domáce aj medzinárodné spoločnosti. Viacerí klienti vyjadrili nám dôveru aj prostredníctvom servisných zmlúv. Pre týchto klientov konzistentne vykonáme servisné zásahy, dodávame náhradné diely, a vybavujeme všetky záležitosti spojené so zdvíhacími zariadeniami. Naše referencie môžete pozrieť na našej hlavnej stránke alebo si prečítajte recenzie, ktoré sme získali na Google uvedené nižšie:

 

Sos Dezider
Sos Dezider
Dôkladná pozornosť venovaná detailom. Profesionálny prístup a prvotriedné služby pri revízii a údržbe našich žeriavov. Odporúčam.
Patrik Hajko
Patrik Hajko
S BGB Solutions sme mali možnosť spolupracovať a ich profesionalita, ako aj ochota prispôsobiť sa požiadavkám zákazníka, nás hlboko oslovila. Doporučujeme BGB Solutions ako dôveryhodného a kompetentného partnera vo svete zdvíhacej techniky.
Jozef Wagner
Jozef Wagner
Ďakujeme za spoluprácu, želáme si viacej takých obchodných partnerov , akými bola Vaša firma.
강현김
강현김
I have stunning experience with BGB Solution which is supplying jib crane and many kind of hoist. All workers have supportive mind and also kindness. Indeed, i thought worker of BGB Solution have tough time bec it is not just installtion the crane. We asked lots of documents and requirement but they never lose smile. And also they have strong maintenence support. I surely contact to BGB when our next project will begin. I stronly recommend this company.

 

V prípade, že by ste mali záujem o naše služby alebo produkty, neváhajte nás kontaktovať a my Vám radi pomôžeme!

Prihláste sa na odber newsletterov

Nepremeškajte žiadne novinky ani špeciálne ponuky! E-maily zasielame len cca každé 2-3 týždne.