Az Autec egy olasz távvezérlő eszközöket gyártó cég több mint 30 éves tapasztalattal a szakmában. Vezeték nélküli távvezérlőkre specializálódtak, amelyek széles skáláját kínálják különböző ipari szektorokban, mint például az építőipar, ipari emelés, mezőgazdaság, erdészet és logisztika.

Az Autec távvezérlő eszközeit több mint 50 országban használják. Vezérlési rendszereik ideális ár-érték aránnyal rendelkeznek. Évek óta használjuk az Autec ipari emelésre tervezett rádiós távvezérlő modelljeit.

Autec T8B adóegység

A T8B könnyű és strapabíró rádiós távvezérlő, amely 8 darab kétsebességű gombbal rendelkezik és ipari darukhoz lett tervezve. Külön gombban rendelkezik a START funkcióhoz, ami használható a gép kürtjének hangjelzésére is. A modell 4 LED diódával rendelkezik a jelenleg kiválasztott emelőeszközök vizuális jelzéséhez a dupla emelőcsigás daruknál vagy használható más fontos információk jelzésére is.

A rádiókommunikáció stabil 2,4 GHz-es frekvencián zajlik Bluetooth technológiával és további biztonsági védelemmel az AUTEC-től. A közvetítő 40 csatornán képes működni a 2400 és 2483,5 MHz frekvenciatartományban. Az akár 75 méteres munkatávolság és az akár 45 órás átlagos használati idő biztosítja a korlátlan munkavégzést. Ezen felül a közvetítő könnyen cserélhető LPM00 Li-ion akkumulátorral működik. A belső antenna, IP65 védelmi szint és -20 °C-tól +60 °C-ig terjedő üzemi hőmérséklet biztosíthatja Önt, hogy a közvetítő ellenáll az külső hatásoknak. A méretei kompaktak, mindössze 64,5x179x37,5 mm és a tömege mindössze 0,25 kg.

A beépített LED-ek képesek jelezni különböző információkat a felhasználónak a lemerült akkumulátorról, az alkalmazással való kapcsolódásról, a rádiókapcsolat különböző állapotairól, a rossz azonosító kulcsról. Egy adóegységgel több darut is lehetséges vezérelni. Ha az ügyfél rendelkezik a szükséges dokumentációval, akkor előre beállított adóegységet tudunk küldeni. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek a használathoz csak a daru újraindításával párosítania kell az adót és a vevőt és nem szükséges technikust hívnia a beüzemeléshez.

Autec T8B adóegység híddarukhoz
Technikai paraméterek – T8B
Frekvencia sávok:
2400 – 2483,5 MHz (40 csatorna)
Munkatávolság:
75 m
Védelmi szint:
IP65
Üzemi hőmérséklet:
-20 °C-tól +60 °C-ig
Méretek:
64,5x179x37,5 mm
Súly:
0,25 kg

Kiegészítőként vásárolhat a távvezérlőhöz biztonsági kulcsot a vezérlők használatának engedélyezésére anélkül, hogy PIN kódot kellene használni, akkumulátortöltőt és tokot övvel.

Autec ACRH11 vevőkészülék

A közvetítőhöz kínálunk Önnek egy kompakt vevőt, az ACRH11-et. A 24 VAC-től 230 VAC-ig terjedő bemeneti feszültség biztosítja, hogy széles körű daru beállításokban is képes működni. Ráadásul a készüléknek 11 közvetlenül az alaplapra csatlakoztatott reléje van és lehetőség van egy kiegészítő lap csatlakoztatására is, ami növeli a lehetőségeit. A kiegészítő lap lehetőséget teremt további kimenetek beállítására vagy más funkciókra, amelyeket pontosan az Ön igényeihez lehet igazítani. Bónuszként félig átlátszó borítással rendelkezik, amely nemcsak modern esztétikai elem, hanem praktikus megoldás is. Ezzel az innovatív funkcionalitással könnyedén figyelheti a magas intenzitású villogó lámpát, amely jelzi, hogy a vezeték nélküli vezérlési rendszer működik. Az IP65 védelmi szint és -20 °C-tól +70 °C-ig terjedő üzemi hőmérséklet biztosítja az ellenállást a külső körülményekkel szemben. Kompakt méretei 150×134,5×60 mm, és mindössze 1 kg-os tömege lehetővé teszi a könnyű telepítést különböző körülmények között.

Ez a rendszer beépített automatikus leállító biztonsági funkcióval rendelkezik (Auto stop). Ennek a funkciónak az a feladata, hogy megállítsa a daru mozgását, ha az adó- és a vevőegység közötti kapcsolat megszakad, az adóegység akkumulátora lemerül, a jel instabil, STB. Az Autec által kínált alkalmazás segítségével a felhasználó egyszerűen be tudja állítani a PIN kódot és a párosítást.

A távirányító rendszerekre 24 hónap, az alkatrészekre 12 hónap garanciát vállalunk. Az említett modellek mellett számos típusú távvezérlő rendszert is tudunk biztosítani, például joystickos vezérlőket.

Autec ACRH11 vevőkészülék híddarukhoz
Technikai paraméterek – ACRH11
Bemeneti feszültség:
24 – 240 VAC
Kábel kimenet:
M20 és M25
Csatlakozó:
16 és 24 pin
Méretek:
150×134,5×60 mm
Súly:
1 kg

Cégünk elektromos sodronyköteles és láncos emelőket is forgalmaz speciális, pl. robbanásveszélyes környezetbe. A speciális emelőszerkezetek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, valamint tanúsítvánnyal vannak ellátva.

EX