Könnyű, biztonságos darurendszerre van szüksége a gyártás és a gyártósor optimalizálásához? A ProfileMaster PLUS Monorail rendszerek rendkívül rugalmas tervezési lehetőségeket kínálnak és akár 2000 kg-ig terjedő teherbírásig használhatók. A fejlett alkatrész-tervezés gyors és egyszerű összeszerelést biztosít. A rendszer később szükség szerint kibővíthető vagy módosítható, minimális idő alatt.

SWF Krantechnik ProfileMaster PLUS ST könnyűszerkezetes daru

Minden profil hidegformázott, ami garantálja az egész szerkezet merevségét. A rendszer alapfelszereltségként elektromos láncos emelővel van felszerelve. Az emelő és a híd mozgása kézi vagy elektromos. A daru áramellátása kábelvezetékkel és csúszóvezetékkel valósul meg. A daru vezérelhető rádió távvezérővel, igény szerint akár függőkapcsolóval. Ez a könnyűszerkezetes darurendszer nagy flexibilitást garantál a munkaterület kialakításában, rövid tervezési időt, egyszerű telepítést és kezelhetőséget biztosít.

Cégünk elektromos sodronyköteles és láncos emelőket is forgalmaz speciális, pl. robbanásveszélyes környezetbe. A speciális emelőszerkezetek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, valamint tanúsítvánnyal vannak ellátva.

EX