Minden egy fedél alatt,
egyszerű, kiváló minőségű és ésszerű megoldások

Cégünk, a BGB Solutions fő tevékenysége daruk és emelőberendezések gyártása, szállítása, telepítése és szervizelése. Cégünk alapfilozófiája mindenekelőtt az eladott berendezések minőségének és árának ideális aránya, másrészt a vevőkkel szembeni maximális elkötelezettség, amely mindkét oldal elégedettségéhez vezet. Az ügyfélhez való egyéni megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy a legigényesebb követelményeket is kielégítsük.

SWF
A német SWF Krantechnik hivatalos partnerei vagyunk.

BGB Solutions s.r.o. ” Bisnode AA” tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az 1908-as évtől a vállalatok független minősítése. Nemzetközi elérhetőségének köszönhetően Európa-szerte üzleti partnerekkel rendelkező vállalatok számára megfelelő választás. A tanúsítvány megerősíti, hogy birtokosa hatékonyan kezeli az erőforrásokat és alakítja azokat minőségi termékekké vagy szolgáltatásokká. Szlovákiában működő gazdasági egységek csupán 10% -a szerez A – AAA besorolású igazolást.

Cégünk jogosult szakmai ellenőrzések, vizsgálatok, karbantartások és rekonstrukciók elvégzésére. Ezzel vállaljuk termékeink és szolgáltatásaink minőségének fejlesztését az ügyfelek számára.