Minden egy fedél alatt,
egyszerű, kiváló minőségű és ésszerű megoldások

Cégünk fő tevékenysége daruk és emelőberendezések gyártása, szállítása, telepítése és szervizelése. Cégünk alapfilozófiája mindenekelőtt az eladott berendezések minőségének és árának ideális aránya, másrészt a vevőkkel szembeni maximális elkötelezettség, amely mindkét oldal elégedettségéhez vezet. Az ügyfélhez való egyéni megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy a legigényesebb követelményeket is kielégítsük.

SWF
A német SWF Krantechnik hivatalos partnerei vagyunk.

BGB Solutions s.r.o. ” Bisnode AA” tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az 1908-as évtől a vállalatok független minősítése. Nemzetközi elérhetőségének köszönhetően Európa-szerte üzleti partnerekkel rendelkező vállalatok számára megfelelő választás. A tanúsítvány megerősíti, hogy birtokosa hatékonyan kezeli az erőforrásokat és alakítja azokat minőségi termékekké vagy szolgáltatásokká. Szlovákiában működő gazdasági egységek csupán 10% -a szerez A – AAA besorolású igazolást.

Cégünk jogosult szakmai ellenőrzések, vizsgálatok, karbantartások és rekonstrukciók elvégzésére. Ezzel vállaljuk termékeink és szolgáltatásaink minőségének fejlesztését az ügyfelek számára.