Minden egy fedél alatt,
egyszerű, kiváló minőségű és ésszerű megoldások

Cégünk, a BGB Solutions fő tevékenysége daruk és emelőberendezések gyártása, szállítása, telepítése és szervizelése. Cégünk alapfilozófiája mindenekelőtt az eladott berendezések minőségének és árának ideális aránya, másrészt a vevőkkel szembeni maximális elkötelezettség, amely mindkét oldal elégedettségéhez vezet. Az ügyfélhez való egyéni megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy a legigényesebb követelményeket is kielégítsük.

SWF
A német SWF Krantechnik hivatalos partnerei vagyunk.

Hogyan folytatjuk le a megrendelések megvalósítását?

 

Az ajánlat kidolgozása

Kérései és az Önnel való személyes találkozásunk után közösen kidolgozzuk a termék megvalósításának részleteit. Átellenőrizzük az alap információk hitelességét, miután elkészítjük árajánlatunkat. Tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, feltételeket és megegyezésünk után az ajánlat érvényessé válik.

 

Berendezés megtervezése

Az alap információk segítségével kidolgozzuk a berendezés konstrukcióját az Ön kérései, feltételei és igényeinek megfelelően. A tervezési folyamat során a legmodernebb technológiákat és eszközöket alkalmazzunk megoldásaink minőségének növelésére.

 

Darugyártás

Termékeink gyártásának zökkenőmentességét gyártási folyamat tervvel, megfelelő anyagbeszállítással, albeszállítókkal és mindenek előtt magasan képzett szakemberekkel biztosítjuk.

 

Beszerelés és tesztelés

A daruk beszerelésére vonatkozó aktuális előírások alapján elvégezzük az új berendezés beszerelését és tesztelését. A jótállás lejárta után is tudunk ajánlani javítást és ellenőrzést.

 

 

Cégünk felhatalmazással rendelkezik műszaki vizsgálatok, próbák, karbantartás és felújítások végzésére. Ezzel szeretnénk növelni minőségünk és tovább fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára.