Megbízható és kiváló minőségű alkatrészeket kínálunk Önnek a világ legnevesebb gyártóitól.

1. IMET rádiótávvezérlők

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező IMET rádió távvezérlő rendszerek minőséget és biztonságot képviselnek az európai piacon. Minden IMET távirányító kivétel nélkül a legmagasabb biztonsági védelemmel van ellátva, amely a legszigorúbb előírásoknak is megfelel.

Automatikus frekvencia választás: elkerüli a manuális frekvenciaváltást. A rádió távvezérlő folyamatosan keresi és kiválasztja a szabad csatornát az éppen rendelkezésre álló csatornák közül.

Thor2B4_2

PIN-kód: Az IMET rádió távvezérlők új sora lehetővé teszi, hogy testreszabható biztonsági PIN-kódot állítson be, hogy az eszközt csak az arra felhatalmazott személyek használhassák.

Stop gomb: A legmagasabb szintű biztonságot nyújtja az európai és nemzetközi szabványoknak megfelelően. Mechanikusan védve van a sérülésektől, de az átgondolt kialakításnak köszönhetően könnyű hozzáférhetőséget biztosít, ha szükséges.

Új kivehető és újratölthető LiPo akkumulátorok: A rádió távvezérlő könnyen hozzáférhető akkumulátorrésszel van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors cserét, de ugyanakkor tökéletes tömítést is biztosít, amely megakadályozza a folyadék és a por bejutását.

2. Emelőmágnesek

Az emelőmágnesek kis mérettel rendelkeznek, könnyen kezelhetők, biztonságosak és megbízhatóak. Az emelőmágnesek egyszerűsíthetik a kezelési műveleteket, és lerövidíthetik a be- és kirakodási időt. Ezek az eszközök ezért több szektorban alkalmasak teher mozgatására, mint például a gyártás, hajógyárak, raktárak. Az FX típusú emelőmágneseket ferromágneses alkatrészek fogására és emelésére tervezték.

Az FX univerzális egység lapos és hengeres anyagokhoz alkalmas. Nagy légrések esetén is jó eredményeket ér el.

A 12 mm-nél vékonyabb lemezekhez és csövekhez tervezett speciális FX-P modell a megfelelő eszköz a lézervágott alkatrészekhez.

FX-600

Az FX-R modell leginkább nagy hengeres és magas hőmérsékleten lévő anyagok mozgatására alkalmas. Egy speciális prizma biztosítja a teher biztonságos és gyors elhelyezését.

Az FX-V modell különösen alkalmas profilokhoz, gerendákhoz és magas hőmérsékleten lévő alkatrészekhez. A hosszú és vékony konstrukciónak köszönhetően maximális teljesítményt ér el kis anyagvastagság esetén is.

3. Csúszóvezetékek, kábelvezetékek, ütközők

Kiváló minőségű daru alkatrészeket kínálunk az olasz Pizzamiglio cégtől.
Többpólusú zárt csúszóvezetékek megszakítás nélküli rézvezetékkel a pálya teljes hosszában.
70A / 100A / 130A / 200A / 250A kivitelben, pólusok maximális száma 7.
Minőségi termék beltéri környezethez.
A Mignon és az Olivares kábelkocsikat a daru fő áramellátásához, vagy az emelőberendezés és a vezérlés tápellátásához használják. Az egész szerelvény horganyzott acélból készül. A pálya teherbírása eléri a 40 kg / m-t. Gumi lökhárítókat használnak két elem ütközés elleni védelmére. Különféle méretű lökhárítókat kínálunk.

Cégünk elektromos sodronyköteles és láncos emelőket is forgalmaz speciális, pl. robbanásveszélyes környezetbe. A speciális emelőszerkezetek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, valamint tanúsítvánnyal vannak ellátva.

EX