Megbízható és kiváló minőségű alkatrészeket kínálunk Önnek a világ gyártóitól.

A német SWF Krantechnik gyártó partnercége vagyunk, melynek köszönhetően gyorsan tudunk eredeti alkatrészeket beszerezni a márkától, például hajtómotorokat, pótláncokat, tartalék acélköteleket és elektronikai darukomponenseket. Tisztában vagyunk a biztonság kritikus fontosságával a daruk üzemeltetése során, ezért kínálunk olyan figyelmeztető kürtöket is, amelyek egyértelmű és megbízható hangjelzést ad a daru indításáról akár zajos ipari környezetben is. Tudjuk, hogy a legtöbb ipari daru egyedileg van szabva, pontosan ebből az okból kifolyólag a megrendelő egyedi igényei szerint is kínálunk pótalkatrészeket a darukhoz. Ebben az esetben segítünk a megrendelőnek megtalálni a szükséges alkatrészt, majd beszerezni.

Emelőmágnesek

Az emelőmágnesek kis mérettel rendelkeznek, könnyen kezelhetők, biztonságosak és megbízhatóak. Az emelőmágnesek egyszerűsíthetik a kezelési műveleteket, és lerövidíthetik a be- és kirakodási időt. Ezek az eszközök ezért több szektorban alkalmasak teher mozgatására, mint például a gyártás, hajógyárak és raktárok. Az FX típusú emelőmágneseket ferromágneses alkatrészek fogására és emelésére tervezték.

Az FX univerzális egység lapos és hengeres anyagokhoz alkalmas. Nagy légrések esetén is jó eredményeket ér el.

A 12 mm-nél vékonyabb lemezekhez és csövekhez tervezett speciális FX-P modell a megfelelő eszköz a lézervágott alkatrészekhez.

Vega Technik FX-600 emelőmágnes

Az FX-R modell leginkább nagy hengeres és magas hőmérsékleten lévő anyagok mozgatására alkalmas. Egy speciális prizma biztosítja a teher biztonságos és gyors elhelyezését.

Az FX-V modell különösen alkalmas profilokhoz, gerendákhoz és magas hőmérsékleten lévő alkatrészekhez. A hosszú és vékony konstrukciónak köszönhetően maximális teljesítményt ér el kis anyagvastagság esetén is.

Csúszóvezetékek, kábelvezetékek, ütközők

Kiváló minőségű daru alkatrészeket kínálunk az olasz Pizzamiglio cégtől.
Többpólusú zárt csúszóvezetékek megszakítás nélküli rézvezetékkel a pálya teljes hosszában.
70A / 100A / 130A / 200A / 250A kivitelben, pólusok maximális száma 7.
Minőségi termék beltéri környezethez.
A Mignon és az Olivares kábelkocsikat a daru fő áramellátásához, vagy az emelőberendezés és a vezérlés tápellátásához használják. Az egész szerelvény horganyzott acélból készül. A pálya teherbírása eléri a 40 kg / m-t. Gumi lökhárítókat használnak két elem ütközés elleni védelmére. Különféle méretű lökhárítókat kínálunk.

Pizzamiglio ütköző

Kiegészítők darukhoz

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a darukkal végzett munkához és a rakománymozgatáshoz szükséges termékek teljes skáláját kínálhassuk, különféle kiegészítőkkel is bővítettük a kínálatot. Termékválasztékunkat gondosan válogattuk össze, hogy megfeleljen az ügyfeleink különféle igényeinek. A minőség iránti elkötelezettségünk biztosíthatja Önt tartozékaink iránti bizalomról, hogy a termékek ellenállnak az ipari környezet megerőltető körülményeinek. Minden termékünk versenyképes áron elérhető, így a legjobb értéket nyújtja befektetésének. Kínálunk például emelőhevedereket, körkörös hurkokat, hevedereket és emelő bilincseket.

vízszintes lemez emelő bilincs

Cégünk elektromos sodronyköteles és láncos emelőket is forgalmaz speciális, pl. robbanásveszélyes környezetbe. A speciális emelőszerkezetek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, valamint tanúsítvánnyal vannak ellátva.

EX