Szerviz

Híddaruk, portáldaruk, oszlop daruk és könnyűszerkezetes daru rendszerek szervizelését, rekonstrukcióját és korszerűsítését vállaljuk. A daruk rendszeres karbantartása kulcsfontosságú a váratlan leállások és a költséges javítások elkerülése érdekében. Daru szervizünk szakértelmével biztos lehet benne, hogy berendezése olyan szakemberek kezében van, akik elkötelezettek a műveletek zökkenőmentes működésében. A biztonság prioritásunk, és minden minőségellenőrzési intézkedést betartunk.

 

Felülvizsgálat

Emelőhevederek, emelő körkörös hurkok és hevederek (gurtnik) felülvizsgálatát is kínáljuk – teljes körű ellenőrzést és tesztelést. Alapos felülvizsgálatokkal megelőzheti az esetleges veszélyes helyzeteket. Garantáljuk a szigorú biztonsági előírások betartását.

 

Szolgáltatások BGB Solutions

Alkatrészek beszerzése

Jogosultak vagyunk rendelet szerinti felülvizsgálati jegyzőkönyvek kiadása az 56/2008 Z.z. rendelet alapján. A szükséges alkatrészek beszerzése, daru alkatrészek cseréje, komponensek, alkatrészek és kiegészítők kézbesítése szolgáltatásaink részét képezik. Képesek vagyunk különböző gyártók daruit szervizelni, mint pl.: SWF Krantechnik, Stahl, ABUS, stb.

 

A BGB Solutions technikusa szereli az emelőt

Szervezze ki a darujai karbantartását és szervizelését!

 

Szervizszerződést is kínálunk, melynek köszönhetően mi lennénk felelősek az Ön cégében lévő daruk karbantartásával kapcsolatos összes ügy elvégzéséért, nevezetesen:

  • szakmai ellenőrzések és vizsgálatok,
  • hivatalos vizsgák,
  • javítás és karbantartás,
  • kezelői képzés.

 

A szerviz szerződés előnye a daruk biztonságának és problémamentes működésének, valamint meghibásodás esetén gyors szerviz biztosítása. A fent említett szolgáltatásokon kívül ipari daruk teljes körű tervezését, szállítását, összeszerelését és tesztelését is vállaljuk. Ügyfélközpontú megközelítésünk biztosítja, hogy megkapja a szükséges támogatást és szolgáltatást, a kezdeti konzultációtól a összeszerelésig és karbantartásig.

 

Rekonstrukció és korszerűsítés

A meglévő daruk korszerűsítésével növelhetjük megbízhatóságukat és csökkenthetjük karbantartási költségeiket. Modern technológiák és alkatrészek hozzáadásával növelhetjük az emelőberendezések biztonságát és hatékonyságát. A legújabb biztonsági technológiák integrálása biztosítja a személyzet és az eszközök védelmét.

Ha felkeltettük az érdeklődését a szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk!

Hogyan folytatjuk le a megrendelések megvalósítását?

 

Az ajánlat kidolgozása

Kérései és az Önnel való személyes találkozásunk után közösen kidolgozzuk a termék megvalósításának részleteit. Átellenőrizzük az alap információk hitelességét, miután elkészítjük árajánlatunkat. Tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, feltételeket és megegyezésünk után az ajánlat érvényessé válik.

 

Berendezés megtervezése

Az alap információk segítségével kidolgozzuk a berendezés konstrukcióját az Ön kérései, feltételei és igényeinek megfelelően. A tervezési folyamat során a legmodernebb technológiákat és eszközöket alkalmazzunk megoldásaink minőségének növelésére.

 

Darugyártás

Termékeink gyártásának zökkenőmentességét gyártási folyamat tervvel, megfelelő anyagbeszállítással, albeszállítókkal és mindenek előtt magasan képzett szakemberekkel biztosítjuk.

 

Beszerelés és tesztelés

A daruk beszerelésére vonatkozó aktuális előírások alapján elvégezzük az új berendezés beszerelését és tesztelését. A jótállás lejárta után is tudunk ajánlani javítást és ellenőrzést.

 

 

Sos Dezider
Sos Dezider
Dôkladná pozornosť venovaná detailom. Profesionálny prístup a prvotriedné služby pri revízii a údržbe našich žeriavov. Odporúčam.
Patrik Hajko
Patrik Hajko
S BGB Solutions sme mali možnosť spolupracovať a ich profesionalita, ako aj ochota prispôsobiť sa požiadavkám zákazníka, nás hlboko oslovila. Doporučujeme BGB Solutions ako dôveryhodného a kompetentného partnera vo svete zdvíhacej techniky.
Jozef Wagner
Jozef Wagner
Ďakujeme za spoluprácu, želáme si viacej takých obchodných partnerov , akými bola Vaša firma.
강현김
강현김
I have stunning experience with BGB Solution which is supplying jib crane and many kind of hoist. All workers have supportive mind and also kindness. Indeed, i thought worker of BGB Solution have tough time bec it is not just installtion the crane. We asked lots of documents and requirement but they never lose smile. And also they have strong maintenence support. I surely contact to BGB when our next project will begin. I stronly recommend this company.

Cégünk felhatalmazással rendelkezik műszaki vizsgálatok, próbák, karbantartás és felújítások végzésére. Ezzel szeretnénk növelni minőségünk és tovább fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára.