Híddaruk, portáldaruk, oszlop daruk és könnyűszerkezetes daru rendszerek szervizelését, rekonstrukcióját és korszerűsítését vállaljuk. A daruk rendszeres karbantartása kulcsfontosságú a váratlan leállások és a költséges javítások elkerülése érdekében. Daru szervizünk szakértelmével biztos lehet benne, hogy berendezése olyan szakemberek kezében van, akik elkötelezettek a műveletek zökkenőmentes működésében. A biztonság prioritásunk, és minden minőségellenőrzési intézkedést betartunk.

 

Jogosultak vagyunk rendelet szerinti felülvizsgálati jegyzőkönyvek kiadása az 56/2008 Z.z. rendelet alapján. A szükséges alkatrészek beszerzése, daru alkatrészek cseréje, komponensek, alkatrészek és kiegészítők kézbesítése szolgáltatásaink részét képezik. Képesek vagyunk különböző gyártók daruit szervizelni, mint pl.: SWF Krantechnik, Stahl, ABUS, stb.

 

Szervizszerződést is kínálunk, melynek köszönhetően mi lennénk felelősek az Ön cégében lévő daruk karbantartásával kapcsolatos összes ügy elvégzéséért, nevezetesen:

  • szakmai ellenőrzések és vizsgálatok,
  • hivatalos vizsgák,
  • javítás és karbantartás,
  • kezelői képzés.

 

A szerviz szerződés előnye a daruk biztonságának és problémamentes működésének, valamint meghibásodás esetén gyors szerviz biztosítása. A fent említett szolgáltatásokon kívül ipari daruk teljes körű tervezését, szállítását, összeszerelését és tesztelését is vállaljuk. Ügyfélközpontú megközelítésünk biztosítja, hogy megkapja a szükséges támogatást és szolgáltatást, a kezdeti konzultációtól a összeszerelésig és karbantartásig.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését a szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk!

Hogyan folytatjuk le a megrendelések megvalósítását?

 

Az ajánlat kidolgozása

Kérései és az Önnel való személyes találkozásunk után közösen kidolgozzuk a termék megvalósításának részleteit. Átellenőrizzük az alap információk hitelességét, miután elkészítjük árajánlatunkat. Tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, feltételeket és megegyezésünk után az ajánlat érvényessé válik.

 

Berendezés megtervezése

Az alap információk segítségével kidolgozzuk a berendezés konstrukcióját az Ön kérései, feltételei és igényeinek megfelelően. A tervezési folyamat során a legmodernebb technológiákat és eszközöket alkalmazzunk megoldásaink minőségének növelésére.

 

Darugyártás

Termékeink gyártásának zökkenőmentességét gyártási folyamat tervvel, megfelelő anyagbeszállítással, albeszállítókkal és mindenek előtt magasan képzett szakemberekkel biztosítjuk.

 

Beszerelés és tesztelés

A daruk beszerelésére vonatkozó aktuális előírások alapján elvégezzük az új berendezés beszerelését és tesztelését. A jótállás lejárta után is tudunk ajánlani javítást és ellenőrzést.

 

 

Cégünk felhatalmazással rendelkezik műszaki vizsgálatok, próbák, karbantartás és felújítások végzésére. Ezzel szeretnénk növelni minőségünk és tovább fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára.